Trucktour voor mensen met een beperking

 In Nieuws

Iedere laatste zaterdag van september organiseert Stichting Truckfestijn Waalwijk met een grote groep vrijwilligers, transporteurs en ondernemers een Trucktour voor mindervalide medemensen uit Waalwijk en omstreken. Met zo’n 90 trucks geven zij mensen met een beperking een mooie dag. Langs de route worden ze veelvuldig aangemoedigd en staan veel vrienden, bekenden en onbekenden mee te genieten van deze mooie dag.

Vanzelfsprekend was V.O.F. Transportbedrijf De Roon er ook dit jaar bij. Met maar liefst drie trucks zorgden Sjaak, Bert en Ton weer voor veel plezier en een onvergetelijke dag voor hun bijzondere passagiers.

Wij danken de vrijwilligers die zich ook nu weer hebben ingezet om het festijn letterlijk en figuurlijk in goede banen te leiden. Tot volgend jaar!

Comments
  • Jan Koks
    Beantwoorden

    Complimenten aan alle chauffeurs en mensen van de organisatie. Wat zorgen jullie ieder jaar weer voor veel blije gezichten. Niet alleen bij de bijzondere passagiers en bij jullie zelf, maar ook bij de vele, vele wuivende toeschouwers langs de route.

    Jan Koks

Leave a Comment